Uputstvo za kosriscenje Hamachi-ja.
Skinite ga sa ove adrese:
http://hamachi.en.softonic.com/Poslije instalacije ga pokrenite. Pitace vas da upisete nick pod kojim cete da ga koristite i tu naravno upisete sta hocete.
Kao sto vidite na slici, imate 3 kontrolna dugmeta. Prvi za pokretanje Hamachi-ja i ujedno i za 'gasenje', drugi u kojem kreirate ili ulazite u vec kreiran server i trece u kojiem imate Preferences i opciju kupovine licence.

Kao sto vidite izabrao sam dugme za servere i tu cu kliknuti na-Create a new network
Pojavice se sledeci prozor i tu upisite ime servera i password.

Time ste kreirali server i pojavice vam se na Hamachi-ju.

Sad drugi korisnik klikne na opciju-Join an existing network i ukuca ime i pass servera, s' tim da vodi racuna o velikim i malim slovima. Kao sto vidite pojavice se korisnik u tom serveru i pored nega brojevi kao IP adresa. U ovom slucaju mi je pomogao fk zeta i njegovo mi je ime tu, s' tim da je na njegovom ekranu moje ime. (Ovaj put je fk zeta izostala adresa pored mog imena, ali objasnicu sve kako treba)
moj ekran

ekran kod fk zeta

Sad onaj ko je napravio server treba da udje u FM i klikne na glavnom meniju na Network. U ovom slucaju sam to ja. Zatim kliknem na New game(na slici se vidi lijevo) i pokrenem koju ocu ligu.

Kad se podigne server drugi korisnik treba da udje isto u Network, ali onda ide u opciju Join game(ispod je New game-a) i otvorice mu se prozor u kojem trazi da se kuca adresa. Tada fk zeta kuca brojeve koji su pored mog imena na Hamachi-ju, koji su ovog puta izostali(neobjasnjivo). Onda ce da trazi password i kucate pass koji je na serveru Hamachi-ja, u ovom slucaju 666. I tada ce vam uci u igru i moci cete bez problema da igrate.
Uvijek stavljajte small database zbog brzine igre i neka server pokrece neko sa boljom konekcijom. Meceve obavezo gledajte kao 2D, nikad 3D!! Cesto provjeravajte da li vam je View highlights na Key, jer cesto umije da se pomjeri na Full match, pa onda drugi igrac isto mora da gleda cijeli mec, sto sam ja jednom dozivjeo. Vjeruj mi, ne biste da se to vama desi.
Za svaka dalja pitanja sam tu, nadam se da sam vam makar malo pomogao!